Conditii calatorie

Condiții de călătorie Grecia / Spania

Pentru a calatori în Grecia / Spania este nevoie de un document de identitate valabil la data intrării în țară. Detalii suplimentare pe site-ul  Ministerului Afacerilor Externe: http://www.mae.ro/en/search/node/GRECIA   

http://www.mae.ro/en/search/node/spania

 

Condiții de călătorie Tunisia

Pentru a calatori în Tunisia este nevoie de pașaport valabil cel putin 6 luni de la data intrării în țară. Detalii suplimentare pe site-ul  Ministerului Afacerilor Externe: http://www.mae.ro/en/search/node/tunisia

 

Condiții de călătorie Egipt

Pentru a calatori în Egipt este nevoie de pașaport valabil cel putin 6 luni de la data intrării în țară.

La returul din Egipt este obligatorie înfolierea bagajelor de cală, aceasta fiind responsabilitatea pasagerilor. Aeroportul din Hurghada/Sharm El Sheikh dispune de aparat de înfoliat (aprox. 5 EUR sau 5 USD/bagaj).

Detalii suplimentare pe site-ul  Ministerului Afacerilor Externe: http://www.mae.ro/en/search/node/egipt

 

Condiții de călătorie Turcia

Pentru a calatori în Turcia este nevoie de pașaport valabil cel putin 6 luni de la data intrării în țară.

Detalii suplimentare pe site-ul  Ministerului Afacerilor Externe: http://www.mae.ro/en/search/node/TURCIA

Puntul de intalnire la destinatie este ghiseul Akdem Travel (partener Amara Tour) amplasat dupa iesirea din aeroportul Antalya, Terminal 1 Sosiri, infodesk nr. 46.

 

Instrucțiuni TRANSFER sejur Palma de Mallorca (PMI)

DIFICULTATE ÎN LOCALIZAREA PUNCTULUI/ STANDULUI / REPREZENTANTULUI Amara Tour - MTS Globe? 

Este posibil să accesați informații complete în aplicația on-line https://myholiday.mtsglobe.com/login , completați Nume / Prenume și ID rezervare regăsit pe Voucher Cazare. Veți avea acces la informațiile despre călătoria dvs., locația standului MTS și optiunea Chat live gratuit cu serviciu clienți.  Vă rugăm să nu părăsiți aeroportul până când nu ați găsit fie reprezentantul nostru, fie șoferul dvs. de transfer. Pe parcursul sejurului veți primi asistență 24H/7 la telefon : 0034871170555 

 

Instrucțiuni transfer la sosire PMI

Punctul de întalnire la destinație este ghiseul MTS - OTS amplasat imediat dupa ieșirea din aeroport, Terminal Sosiri Exit Gate 7. Reprezentanții locali vă vor direcționa către autocarul ce va v-a transporta la hotelul dvs.  Vă rugăm să vă identificați arătând voucherul dvs., iar ulterior aceștia vă vor comunica ora aproximativă de plecare și locația autocarului (timp max. de așteptare 60 min. pt transfer tip Shuttle); sau în cazul serviciului privat, datele de contact ale șoferului dvs. Telefon asistență urgențe disponibil 24H/7 : 0034871170555. Vă rugăm să nu părăsiți aeroportul până când nu ați găsit fie reprezentantul nostru, fie șoferul dvs. de transfer. 

 

Instrucțiuni transfer pentru retur hotel – aeroport PMI

! Este necesar să reconfirmați ora de Transfer și Locatia de îmbarcare pentru transferul de retur hotel – aeroport, cu o zi înainte de data călătoriei !    

 

Este posibil să accesați informațiile complete în aplicația online https://myholiday.mtsglobe.com/login, accesati Go to Locate my Transfer, completati Nume / Prenume si ID rezervare regasit pe Voucher cazare. De asemenea, un e-mail va fi trimis la recepția hotelului dumneavoastră (sau INFO DESK) cu 24 de ore înainte de data returului, indicând locația și ora de îmbarcare.

 

Vă recomandăm să fiți la punctul de întalnire – în exteriorul hotelului- cu 10 minunte în avans. Telefon asistență urgențe disponibil 24H/7 : 0034871170555 

 

Ai nevoie de ajutor?

Echipa noastra este la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta in procesul de rezervare sau pentru a va oferi informatii in legatura cu oferta Amara Tour.

+40 364431195 info@amaratour.ro
Luni-Vineri: 09:00-17:00
Sambata/Duminica: INCHIS

Ultimele oferte vizitate